Scurta prezentare:

Balint şi Partenerii este o companie autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să ofere servicii de brokeraj în asigurări.

Alături de dumneavoastră din 2007,  realizăm eficient activităţile de achiziţie sau de vânzare pentru autovehiculul dumneavoastră, vă cosiliem în alegerea optimă a asigurărilor de care aveţi nevoie şi vă suntem alături în demersul procedurilor eventualelor daune generate de evenimentele asigurate.

Cine Suntem

Biroul de asigurări Balint şi Partenerii are la bază un set de valori care scot la suprafaţă tot ce este mai bun în echipa noastră. Reputaţia noastră este consolidată de modul în care relaţionăm şi ajutăm clienţii noştri. Oferim clienţilor o gamă completă de servicii la standardul de calitate cu care au fost obişnuiţi, lucru care ne ajută sa ocupăm o poziţie de top în activităţile pe care le desfăşurăm: consiliere şi vânzări asigurări, consultanţă daune, obţinere despăgubiri, servicii de inmatriculari şi servicii de intermediere auto.

Misiune

Experienţa în domeniu şi profesionalismul nu sunt de ajuns pentru compania noastră. Datorăm succesul clienţilor noştri, de aceea îi tratăm la fel cum am dori să fim şi noi trataţi – efectuând  parteneriate de lungă durată bazate pe încredere şi respect şi oferind servicii de o excelentă calitate  fiecărui client.

Ne bazăm pe transparenţa serviciilor noastre, oferind informaţii complete şi obiective pentru orice problemă cu care se confruntă clienţii noştri.

Valori

Compania Balint şi Partenerii  are la bază un personal tânăr, amabil şi profesionist. Considerăm că abilităţile noastre şi experienţa dobândită de-a lungul anilor, vor ajuta clientii să plece mulţumiţi şi să revină convinşi de calitatea serviciilor noastre.